Antila 24.4

PREMIER 2017-ben

A teljesen új tervezésű Antila 24.4-el a nagyközönség először a 2017-es düsseldorfi Bootshow-n találkozhatott, ahol innovatív műszaki megoldásainak köszönhetően rögtön az érdeklődés középpontjába került.

A modern vonalvezetésű hajó elsősorban az egyszemélyes vitorlázók kedvence lett, a praktikusan egyszerű felépítése, illetve a nagyon könnyű kezelhetősége miatt.

A minimalista stílusban kialakított belső tér kissé módosult a mintaként szolgáló Antilia 26-hoz képest, de változatlanul elegendő teret biztosít akár 8 fő kényelmes elhelyezésére is.

A hajó opcionális listájáról olyan kényelmi berendezéseket is felvonultat, mint a 2 égős gáztűzhellyel, mosogatótálcával, és hűtődobozzal felszerelt konyhasarok, vagy a mosdó és WC előkészítéssel ellátott zárt vizesblokk.

A fedélzet, a biztonságos és kényelmes vitorlázás garantálásának a koncepciójával került kialakításra, pl. az alapfelszereltséghez tartozik az önváltó fockvitorla rendszer, de természetesen hagyományos 110%-os genuával is kérhető a hajó.

Úgy a vitorlázatot  kiszolgáló összes kötél, mint az árbócdöntő berendezés, vagy a magasság állítható svert kötélzete, koncentráltan lett a cocpitba bevezetve, így a kormányos részéről könnyen elérhető és kezelhető.

A jacht alapfelszereltségéhez tartozó állítható ballasztsverten kívül opcióként, függőlegesen kiemelhető kormánylap is kérhető, mely a személyzetnek bármilyen vízmélység esetén gondtalan vitorlázási élményeket kínál.

A kategóriájához képest kifejezetten tágas munkatér, valamint az alacsony építésű kabintető együtt biztosítja a hajó és környezetének kifejezetten jó átláthatóságát.  

Műszaki adatok:

Teljes hossz: 8,20 m

Vízvonal hossza: 7,35 m

Teljes szélesség: 2,70 m

Merülés ballasztsvertes kialakítással: 0,32m/1,36 m

Állómagasság a kabinban: 1,88 m/1,71 m

Vitorlafelület (önváltó fok + fővitorla): 30 m2

Vízkiszorítás: 1.800 kg

Beépített ballaszt: 450 kg

Svert tömege: 80 kg

Árbóc hossza: 9,50 m

Árbóc magassága a vízvonal felett: 11,85 m

Fekvőhelyek száma: 4+2

Szállítható személyek száma: 8

Maximális terhelhetőség: 950 kg

CE kategória: C

Külmotor teljesítménye min/max: 4 LE/8 LE

Opcionálisan elektromos hajtással is rendelhető.

Hajó tervezője: Jacek Daszkiewicz, 2016

Galéria:

Letölthető katalógus:

Letölthető specifikáció:

Videók:

Panorámakép:

30 éves hajóépítési tapasztalat

1988 óta partnereink szolgálatában

Szolgáltatásaink:

Értékesítés, szaktanácsadás

Szervízszolgáltatás

Alkatrész kereskedelem

Antila Yachts Magyarország

9024 Győr, Tessedik S. u 2/b

Menü:

© 2018 Antila Yachts Magyarország