Antila 34

A lengyel prémium márka Antila Yachts zászlóshajója, az Antila 26 CC sikeres koncepciójának folytatása, amely mind a hazai, mind az export piacokon nagy népszerűségnek örvend.

A 2021-es modellévre több fejlesztést kapott a hajó, melyek közül a leglényegesebb a nagyhajókra jellemző duplafenekes testkialakítás, azaz a fedélzet szendvicsszerkezetéhez hasonlóan itt is egy komplett külső és belső héjból épül fel a hajó 
(60%-al nőtt a csavarodási ellenállása, mely jelenleg a legjobb érték ebben a méretkategóriában), illetve nagyobb orr- és farkilépőt, magasabb árbócot, valamint enyhén módosított fürdő- és acterkabin kialakítást jelent. 

A modern, 10 méter hosszú, dinamikus hajóforma, karakteres hajótesttel és elegáns vonalakkal azok a tulajdonságok, melyek egyértelműen megkülönböztetik a típust a versenytársaktól.

A fix cocpit asztallal szerelt tágas és ergonomikus munkaterület, illetve a szeparált kormányosi munkatér a hidraulikusan vezérelt, két 800 mm-es, valódi bőrborítású kormánykerékkel, páratlanul kényelmes vitorlázási feltételeket, valamint egyszerű kezelhetőséget kínál a kapitány és a legénység számára.

Egy kiválóan manőverezhető túravitorláshoz méltóan, az alapfelszereltség részét képező önváltós fokvitorlának, a kormányállásba vezetett kezelőköteleknek, és Raymarine alapműszereknek köszönhetően, akár egykezes menetben is hódolhatunk a vitorlázás élményének.

A fedélzet alatt kettő vagy három zárt hálókabint találunk. Mindegyik kis előtérrel, tágas szekrényekkel és teljes méretű fekvőhelyekkel biztosítja egy nagyobb létszámú csapat számára is a kényelmet.

A gazdagon felszerelt konyhasarok, illetve a szériában mosdóval, elektromos WC-vel (opcionálisan zuhanyzóval) kialakított vizesblokk, valamint a teljes állómagasságú tágas szalon - részben az aszimmetrikusan elhelyezett kabinlejáró alkalmazásának is köszönhetően - minden elvárást teljesít.

A belső tér szériában olyan felár nélküli extrákat kapott, mint a 4 db hajótestbe integrált oldalablak, 6 db nyitható fedélzeti ablak, szalonasztal, audio rendszer, LED-es világítás, 12V-os, és 220V-os elektromos hálózat, hideg- és melegvízrendszer, zárt szennyvízrendszer, gáztűzhely, beépített hűtő, akkutöltő, valamint a 3 db 100 Ah-s AGM akkumulátor.

A fedélzet alapszerelvényeihez tartozik az orrkilépő horgonytartóval, a fürdőlétra, a nyitható relingpántok, a parti áramcsatlakozó és a Lazy Jack árbóctő takaróval.

A mai, modern konstrukciókra jellemző sarkos hajótest - akár ballasztsvertes kialakítással, amivel bármelyik strandra, vagy csónakkikötőbe kilátogathatunk, akár az öntöttvas rövid L formájú, vagy a standard T-kiellel  - garantálják a kitűnő oldalstabilitást, illetve a modern rigg, együtt a nagy vitorlafelületekkel, az elsőrangú hajóvezetési paramétereket.

A komfortérzetet és természetesen a biztonságot is jelentősen növelik a beépített prémium közeli anyagok és szerelvények minősége, melyek az Európa szerte ismert és elismert hazai kézműves ipar legjobbjait vonultatják fel, illetve a vezető európai hajóalkatrész gyártók polcairól kerülnek beépítésre.   

Mint minden Magyarországra szállított Antila hajónk, a 34-es is Balaton specifikációval érkezik hozzánk, ami a hazai szélviszonyokra optimalizált rigget (9/10-es árbóc) és vitorlázatot (növelt méretű önváltó fokvitorla), és egy könnyűszeles vitorla előkészítést (genakker és code-0) jelent.  

A 10 méteres méretkategória legkényelmesebb túravitorlását építettük meg Önnek. A hajó bármelyik versenytársnál tágasabb cocpit-al és beltéri állómagassággal rendelkezik és így a 10 fős személyzet akár a fedélzeten, akár az alatt, kompromisszumok nélkül elhelyezhető.

Az Antila 34 egy racionális választás mindazoknak, akik értékelik az eleganciát, a minőséget, a megbízhatóságot, a modern megoldásokat és az ár/érték arányra is figyelnek.

A hajó alapára nettó 60.900 € (Yanmar 14 LE-s alapmotorral 69.990 €), melyhez egy minden igényt kielégítő, pazar felszereltségi szint tartozik.

Műszaki adatok:

Galéria:

Teljes hossz: 10,30 m

Vízvonal hossza: 9,60 m

Teljes szélesség: 3,24 m

Merülés ballasztsvertes kialakítással: 0,45 m/1,80 m

Merülés kieles kialakítással: 1,85 m/1.60 m

Állómagasság a szalonban/fürdőben/konyhában: 1,95 m

Vitorlafelület (fok + fővitorla): 51 m2

Genakker / Code-zero: 65 m2 / 51 m2

Vízkiszorítás: 4,750 - 4.990 kg

Beépített ballaszt (svertes változat): 1300 kg

Svert tömege: 120 kg

Kiel tömege (kieles kialakítás): 1.500 kg

Árbóc hossza: 12,75 m

Árbóc magassága a vízvonal felett: 14,45 m

Szállítható személyek száma: 10 / 6

Fekvőhelyek száma: 6+4

Maximális terhelhetőség: 1.250 / 910 kg

CE kategória: C / B

Motor teljesítménye min/max: 15 LE/30 LE

Opcionálisan elektromos hajtással is rendelhető.

Hajó tervezője: Michal Orych, 2014

Letölthető katalógus:

Letölthető katalógus:

Vitorlázás magazin:

Videók:

Antila 34 virtuális túra:

30 éves hajóépítési tapasztalat

1988 óta partnereink szolgálatában

Szolgáltatásaink:

Értékesítés, szaktanácsadás

Szervízszolgáltatás

Alkatrész kereskedelem

Antila Yachts Magyarország

9024 Győr, Tessedik S. u 2/b

Menü:

© 2018 Antila Yachts Magyarország