top of page
Antila 30

A méltán népszerű Antila 34-as formavilágát idéző új 30 lábas belépőjacht modellünk Magyarországra is megérkezett!

Az új Antila 30-as egy dinamikus, erőt sugárzó és egyben letisztult formavilággal rendelkező, minőségi, középkategóriás túravitorlás, mely a nagyobb testvéréhez hasonlóan szintén racionális ajánlat a Balatonra.

 

A méretkategóriában abszolút unikumként 3 db zárt hálókabinos elrendezésben (igény esetén az achterkabin válaszfal kivételével egy hatalmas, 2 bejáratú hátsó kabin, azaz 2 hálós kialakítás is kialakítható), tőkesúlyos, vagy ballasztsvertes testkialakítással, 3 különböző kormányrendszerrel, gazdag alapfelszereltséggel és számos opcióval rendelhető.

  

Az Antila Yachts-tól eddig megszokott nyugat európai minőséggel, igényes anyagokból építkezve, alapfelszereltségében számos extrával, valamint egy kifejezetten vonzó árral várjuk Önöket.

 

A 9 méter hosszú, 4 tonnás belépő jacht az aktuális trendeknek megfelelő sarkos testkialakítással, dinamikus, de egyben elegáns vonalakkal, egykezes üzemeltetésre kialakított kokpit-al, 8 fős befogadóképességel, zárt hálókabinokkal, fürdővel és komplett konyhával készül.

A hajótest, a fedélzethez hasonlóan - a 10 méter alatti méretkategóriában egyedülálló módon alkalmazott megoldásként – a prémium hajókra jellemző, kiváló alakstabilitást biztosító szendvicsszerkezetű, azaz duplafenekű kivitelben készül.

Mint minden Magyarországra szállított Antila hajónk, a 30-as is Balaton specifikációval érkezik hozzánk, ami a hazai szélviszonyokra optimalizált rigget (9/10-es árbóc) és vitorlázatot (növelt méretű önváltó fokvitorla), és egy könnyűszeles vitorla előkészítést (genakker és code-0) jelent. További sebességpotenciált kínál a növelt méretű sport árbóccal szerelt Antila 30.1, melynek a vitorla felülete
10% -al nagyobb az alap kivitelnél.

A hajó motoros meghajtását prémium Yanmar dízelmotorok, vagy az egyre népszerűbb és teljesen zöld Kräutler elektromos POD motorok biztosítják, mellyel 40-60 km -es hatótáv is elérhető és a rendszer költsége - a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően - a dízelmotorok szintjén áll.

A 30 lábas kategória egyik kiemelkedő modelljét építettük meg Önnek. A hajó a legtöbb versenytársnál tágasabb kokpit-al és garantáltan legnagyobb beltéri állómagasságával készül, így a 8 fős személyzet akár a fedélzeten, akár az alatt, kényelmesen elhelyezhető.

A hajó alapfelszereltsége átlagon felüli, melynek főbb részei a

 • Horizontális szabású, telelatnis, dacron grószvitorla (24,8 m2)

 • Önváltós fokvitorla (16,3 m2), (további opciók Genua, Balatonra méretezett Genakker és Code-0),

 • Lazy Jack, Lazy Bag,

 • Kormányrúd, vagy opcionálisan bőr - esetleg mahagóni - borítású kormánykerék, Vetus kormányrendszerrel,

 • Navigációs fények,

 • Yanmar 14 LE-s beépített motor (további opcióként 21LE/30LE dízelmotorok), egyenes kihajtással, 3 szárnyú hajócsavarral, vagy az alap dízelmotor árkategóriájában, egy 9,7 KW-os elektromos POD motor, ólom-karbon, vagy LI-NMC akkupakkal, akkutöltővel, vezérléssel, állapotkijelzővel és 2 szárnyú önzáró hajócsavarral,

 • Nyitható relingpántok, fürdőlétra,

 • Prémium minőségű Holtmarine csigák és fékek, Lewmar csörlők,

 • Komplett fürdő, mosdóval, WC előkészítéssel, opcionális zuhanyrendszerrel,

 • 100 literes ivóvíztank,

 • Konyhasarok, inox mosogatóval, 2 lángos gáztűzhellyel, opcionálisan 75 literes hűtőszekrénnyel,

 • LED beltéri világítás,

 • Rádió előkészítés, beltéri hangszórókkal,

 • 12V-os és opcionálisan 220V-os fedélzeti elektromos hálózat,

 • Számos választható fal-, padló-, munkalap- és kárpitanyaggal és színkombinációval, és rengetek további - önálló tételenként rendelhető - felszereléssel, kiegészítővel.

 

és mindehhez egy attraktív, nettó 64.200 € (Yanmar alapmotorral 77.930 €, Kräutler 10 KW-os elektromos POD motorral, lítiumos akkucsomaggal 82.565 €) -s alapár tartozik!

Műszaki adatok:

Galéria: